home
        REFERENCIÁK |  
    Parkolás      
Az IDOPS társaság, szövetkezet (mérnöki, szállítási és tanácsadó szolgáltatások) 1990.9.5-én alakult meg Pozsonyban (Bratislava, Szlovák Köztársaság) azzal a céllal, hogy az alábbi területeken mérnöki-beruházási, fejlesztési-menedzseri és tanácsadási tevékenységet folytasson:
- Víz illetve petrokémiai és vegyipari termékek (benzin, kőolaj, etanol…) tárolására szolgáló tartályok építése, javítása és felújítása
- Alacsony energiafogyasztású előregyártott házak szállítása
- Gépesített parkolási rendszerek
- Energetika, megújuló energiaforrások

A társaság alapstratégiája, hogy ügyfeleinek optimális megoldásokat, átfogó szolgáltatásokat és kiváló minőségű termékeket kínáljon.
NEWS
summit logoAz IDOPS szövetkezet 2011 májusában befejezte a csehországi ČEPRO társaság - Loukov terminál – új tárolótartályainak vákuum-alapú tömörségellenőrző rendszerrel (DOPA 1 rendszer) ellátott belső héjának megvalósítását.
A társaság TEVÉKENYSÉGÉNEK CÉLSZEGMENSE:
Szénhidrogén tároló tartályok (építés, javítás és felújítás)
Az IDOPS társaság belső összetett héjszerkezetű, vákuum-alapú folyamatos tömörségellenőrző rendszerrel felszerelt, nagyméretű vasbeton tartályok értékesítésével foglalkozik. A tartályokat általában 10 - 100.000 m3 méretekben szállítja. A társaság revitalizálja a petrokémiai termékek tárolására szolgáló tartályokat, korszerűsíti a feltöltésre és átszivattyúzásra szolgáló technológiai berendezéseket, technológiát szállít az üzemanyagtöltő állomások számára. A kínálat részét képezik a különféle petrokémiai termékek - beleértve az üzemanyagok, a repülőbenzin és az alkoholok - adagoló termináljai számára szolgáló technológiák is. Az IDOPS szakszerűen elvégzi az acél- és vasbeton tárolótartályok javítását valamint azok összetett szerkezetű anyagokkal történő belső bevonatát.
Előregyártott házak építése
Az IDOPS energiatakarékos és passzív házak építésére szolgáló építési rendszert gyárt. Az EU területén a hitelesített alacsony energiafelhasználású családi házak és a passzív házak tekintetében átfogó ellátást nyújt.
Parkolás
Az IDOPS parkolóhelyül szolgáló garázsokat szállít, automata parkolási rendszerek szállítására és beszerelésére szakosodik, ahol a gépjárműveket robotizált manipulátorok segítségével parkolják le. Az IDOPS biztosítja az automata parkolási rendszerekkel való átfogó ellátást – a formatervezéstől, a tervezet előkészítésén és a tanácsadáson, a parkolóhelyül szolgáló garázsokon át egészen a technológiák beépítéséig, az üzemeltetés, az energiabiztonság és energiafogyasztás figyeléséig vagy az automata parkolási rendszerek üzemeltetéséig. Az IDOPS kínálatában – technológiai partnereivel együttműködve – kulcsrakész parkolóhelyek átfogó szállítása is szerepel.
Megújuló energiaforrások
Az IDOPS előkészületeket folytat szélerőmű-parkok kiépítésére is.

    © 2010 IDOPS  -  Minden jog fenntartva!